Beoordeling 9.5 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist


Veilig Verzekerd

Voor u als particulier kan BHV Borg u zeer deskundig adviseren, en direct bedienen.
Samen met u stellen we uw verzekeringspakket samen bij de meest geschikte verzekeraar en met de beste voorwaarden.
 Wij fungeren hier niet als assurantiekantoor, maar als adviseur. BHV Borg heeft een samenwerkingsverband met MSK Groep in Maassluis, waarbij we voor u als BHV Borg klant extra collectiviteitskorting hebben bedongen.
De verzekeringsadviseur heeft bijna 10 jaar ervaring in het adviseren van de diverse schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenaanvullingen en hypotheken. Uiteraard zijn alle benodigde certificaten hiervoor in het bezit, en deze worden met regelmaat middels cursussen en examens bijgehouden.

Ook een second opinion op uw huidige hypotheek constructie, levensverzekeringen en beleggingspolissen is mogelijk, waarbij u zult ervaren dat het nooit eerder zó duidelijk is uitgelegd. Door jaren ervaring weten wij dat dit in 99% van de gevallen zal gelden. Daarmee bereiken wij dat ú beslist wat goed voor u is, en het beste bij u past, in plaats van dat wij, of iemand anders voor u doen.

Maakt u zich geen zorgen, u hoeft niet te onthouden hoe het allemaal precies zit, maar wat u zult onthouden, is dat u weet dat u écht de juiste keuze hebt gemaakt op dat moment in uw leven. Elke paar jaar, of eerder als u dat wenst of bij een belangrijke wijziging, herhalen wij het samen, en controleren of uw situatie en uw wensen nog steeds naadloos aansluiten op de regelingen die u eerder wenste.
Vraag naar de diverse mogelijkheden.


Bedrijven Schadeverzekeringen
Wanneer u als bedrijf een verzekeringseis heeft voor beveiliging die BHV Borg uitvoert, dan zal BHV Borg het verzekeren van uw pand altijd uitbesteden. Er zou anders de schijn van belangenverstrengeling kunnen ontstaan, en dat willen we te allen tijde vermijden. Wij weten dat we integer zijn, maar helaas is dat aan de buitenkant niet te zien. Wel kunnen wij u prima doorverwijzen naar door ons geselecteerde betrouwbare assurantiekantoren. Daarvoor ontvangen wij dan ook geen inkomsten.  

Eenmalig geld verdienen weegt voor ons geenszins op tegen jarenlange trouwe klandizie omdat u dik tevreden bent, en waar krijgt voor uw geld.