Beoordeling 9.5 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Als bedrijf wilt u mensen meestal binnenlaten, niet buitenhouden. Wenst u controle op wie er in uw pand is en wie er binnenkomt? Wilt u weten hoe laat een er iemand in het pand is geweest en wie dat was? En wilt u kunnen  bepalen welke ruimtes voor bepaalde personen wél en voor anderen weer niet toegankelijk zijn? De toegangscontrole systemen van BHV Borg  bieden de perfecte uitkomst. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Van simpele stand-alone oplossingen met code sloten en sleutels met voorgeprogrammeerde software, tot uitgebreide meervoudige  systemen met kaartlezers, slagbomen, of toegangspoorten.. Elk systeem, groot of klein, kunnen wij aan uw wensen aanpassen.

Hoe zou u het vinden dat, als u een sleutel verloren bent, u deze simpelweg kunt uitprogrammeren? U hoeft nooit meer al uw sloten te vervangen!

Hoe zou u het vinden dat, als er brand is, u precies weet wie er in het pand is, en dat alle deuren automatisch ontgrendeld worden? Alles is mogelijk!

Er zijn legio redenen om een toegangscontrole systeem, in enige vorm, aan te schaffen. Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker om uw pand te voorzien van veiligheidssystemen die gebruikers van het pand controleren en registreren. Met behulp van toegangscontrole kunt u iedere gebruiker specifieke rechten verlenen welke ruimte hij wanneer mag betreden, en wanneer,  en dit wordt nog voor u geregistreerd ook.


BHV Borg, uw keuze

 Nadat wij uw wensen, en de risico’s die u loopt, hebben geïnventariseerd zullen wij u hierin een advies geven. Om tot een goed advies te komen, is het voor ons belangrijk om precies te weten van waaruit uw behoefte aan toegangscontrole systemen is ontstaan.In ons advies is de oplossing altijd een combinatie van technische, bouwkundige en elektronische aanpassingen, alsmede het invoeren van de juiste organisatorische maatregelen. Soms valt hieronder ook het afleren van risicovolle gewoontes. Uiteraard staat de BHV Borg adviseur u hierin graag  bij,  en   kan  u helpen met het maken van de juiste keuzes. Wanneer u ons de opdracht verstrekt plannen wij de installatie  op korte termijn in als u wenst. Op alle systemen biedt BHV Borg biedt u de combinatie van topkwaliteit met de beste service, voor    een zeer goede prijs. Een installateur bij BHV Borg is opgeleid met een TBV diploma, en beschikt over een verklaring van betrouwbaarheid.

 

 

 

 

Service & Onderhoud


Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. BHV Borg biedt voor uw specifieke situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw veiligheid op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van de beveiliging en/of verzekering wellicht aangepast dient te worden.