Beoordeling 9.5 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bouwkundige beveiliging

Goede en gecertificeerde sloten verstevigen niet alleen uw ramen en deuren, maar zorgen ook voor een verhoging van uw gevoel van veiligheid. Onze SKG gekeurde sloten maken het de inbreker extra moeilijk om binnen te komen. Het levert een behoorlijke vertraging op, waardoor de kans groter wordt dat de inbreker het opgeeft. Daarnaast kunnen er ook andere maatregelen voor bouwkundige beveiliging worden genomen, om ongewenste personen buiten te houden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan anti-inbraakstrips, rolluiken en traliewerk. Mocht de inbreker tóch binnenkomen: BHV Borg is ook uw leverancier voor kluizen en safes in elk formaat!

Meer feiten

  • Er vindt elke 3 minuten een woninginbraak plaats!
  • 70% van de Nederlanders denkt onterecht dat hun woning goed beveiligd is
  • Inbraken vinden steeds vaker overdag plaats
  • 75% van de inbraken vindt plaats via de begane grond
  • Een inbreker met eenvoudig gereedschap heeft gemiddeld maar 30 seconden nodig om een niet beveiligde woning binnen te komen
  • Een inbreker neemt niet langer dan 3 minuten de moeite om een woning binnen te dringen
  • Producten met het keurmerk SKG** zijn getest op 5 minuten inbraakwerendheid
  • Door het plaatsen van SKG-goedgekeurd hang –en sluitwerk neemt de kans op inbraak met 90% af!

Een Goed Slot

Een Goed slot bestaat uit de volgende elementen:

Het slot zelf

Controleer uw sloten op SKG keurmerk; met minimaal 2 sterren heeft u een degelijk veiligheidsslot in handen. Een ® geeft aan dat het slot een manuele test heeft ondergaan, en gegarandeerd drie minuten inbraak werend is. De sloten zijn vervaardigd van extra stevig materiaal, met een extra dikke voorplaat van roestvrij staal. Een nachtschoot in een veiligheidsslot is extra lang, en bevat gehard stalen stiften, zodat deze niet zomaar doorgezaagd kan worden. Wanneer de nachtschoot uitgedraaid is, zit uw deur goed op slot.

Het beslag

Alles valt of staat natuurlijk om te beginnen met een degelijke deur of raam. SKG beslag is speciaal getest om inbraakwerendheid te garanderen. Deze heeft 2 functies: ten eerste het beschermen van de cilinder, en tevens het verstevigen van de deur op de plaats waar het slotgat ingefreesd is. Veiligheidsbeslag wordt altijd van binnenuit vast geschroefd met hoge kwaliteit stalen bouten. Het buitenschild is meer dan een centimeter dik. Dit geeft stevigheid, en zorgt ervoor dat de cilinder niet uitsteekt.

De cilinder

Een gecertificeerde cilinder heeft sleutels die niet zomaar nagemaakt kunnen worden. Een SKG ** cilinder heeft een boorbelemmering door gehard stalen stiften en een aftast beveiliging om het manipuleren van de stiften in de cilinder te voorkomen. Een drie sterren cilinder heeft ook nog een kerntrekbeveiliging: een methode die helaas steeds meer voorkomt bij inbraakpogingen.

De sluitkom

Een veiligheidssluitkom wordt in de sponning, de deurpost, gemonteerd en geeft degelijke bescherming aan de dag- en nachtschoot. Ook deze zijn voorzien van SKG sterren om bescherming te bieden tegen de breekkracht van schroevendraaiers en breekijzers. Wij kunnen u adviseren in de zeer diverse mogelijkheden.

ABUS logo AXA logo  LIPS logo   Nemef Logo

 

De BHV Borg Installateur staat voor u klaar

Op afspraak komen we graag bij u langs om uw situatie en de bijkomende risico’s goed te kunnen beoordelen. Een PKVW adviseur zal in samenspraak met beoordelen waar aanpassingen benodigd zijn. Wij zien graag dat de geboden oplossingen zo goed mogelijk aansluiten op de manier waarop u het pand gebruikt. Het uitgangspunt hierbij is dat u zo goed mogelijk beveiligd bent, zonder dat u hinder ondervindt van de genomen maatregelen. Dit is uiteraard niet altijd mogelijk. Het advies kan ook bestaan uit het afleren van onveilige gewoontes, zoals ‘even een boodschap doen, en uw achterdeur niet afsluiten’. Het beste slot presteert niets als het niet gebruikt wordt.

Het beste slot is nooit sterk genoeg als de inbreker tijd heeft. Wij zullen daarom altijd informeren naar uw wensen met betrekking tot (vroegtijdige) detectie en alarmering.

Voor als men dan alsnog het lef heeft om uw pand binnen te dringen is het raadzaam om uw waardevolle zaken op te bergen in een kluis. Bedenk dat een inbreker altijd zo snel mogelijk het pand zal willen verlaten, en een (liefst verankerde) kluis zal een grote vertraging betekenen!

Daarom is een safe, of kluis onmisbaar voor het veilig opbergen van waardevolle spullen. U kunt denken aan geld en sieraden, maar ook uw belangrijke papieren of een back-up schijf van computerbestanden. Onze kluizen zijn vervaardigd van robuuste materialen en voorzien van een degelijk slot. Zo beschermt een kluis van BHV Borg uw eigendommen tegen inbraak en/of brand. Wederom is elke kluis te kraken als men volop de tijd heeft. In combinatie met een alarmsysteem die de inbreker zijn tijd ontneemt, blijven hierdoor heel veel van uw eigendommen bespaard. Elke kluis heeft een Indicatie van Waarde Berging, waar verzekeringsmaatschappijen waarde aan hechten. Ook dit kan een rol spelen in de keuze van het te kopen type kluis.

BHV Borg zal in overleg met u adviseren welk type kluis/safe u in uw situatie het beste aan kunt schaffen, ook rekeninghouden met de brandwerendheid van elk type kluis.
De levering en plaatsing zal in onderling overleg met u worden afgestemd. Als de kluis verankerd dient te worden zal dit netjes worden uitgevoerd door een VEB gecertificeerde monteur.

Via de BHV Borg kluiswijzer kunt u alvast een inschatting maken van uw situatie.

Bij het verstrekken van een opdracht maken wij een afspraak om de maatregelen uit te voeren. De werkzaamheden van Bouwkundige beveiliging als hang-en sluitwerk en kluizen plaatsen en monteren worden door een deskundige beveiligingstechnicus uitgevoerd . Daarbij maken we uiteraard gebruik van topmerken zoals Abus, Iseo, Axa, S2, Lips en Nemef voor sloten, en Sentry, Juwel, de Raat en Sistec op het gebied van kluizen en safes.

BHV Borg Beveiliging is erkend bouwkundig beveiligingsspecialist en biedt u de combinatie van goede kwaliteit, hoge service tegen aantrekkelijke prijzen. Een adviseur Bouwkundige Beveiliging bij BHV Borg is opgeleid met een TBMB diploma (Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging, en beschikt over een PKVW certificaat, evenals een verklaring van betrouwbaarheid.

Service & Onderhoud

Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. BHV Borg biedt voor uw specifieke situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw veiligheid op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van de beveiliging en/of verzekering wellicht aangepast dient te worden.