Beoordeling 9.5 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

camera

Er zijn veel reden te bedenken waarom u een camera systeem zou aanschaffen. U wenst overzicht en controle op een specifiek gebied, zodat u kunt zien wat zich er afspeelt? Op een beeldscherm, of op uw mobiele telefoon? Er is een goede en betaalbare oplossing. Achteraf kunt u de beelden ook bekijken door opname alleen als er beweging is (Motion Detection). U wenst herkenning of zelfs identificatie aan uw deur of gevels? Er is een goede betaalbare oplossing. Video bewaking werkt zeer preventief, alhoewel mijnheer de misdadiger steeds minder schuw wordt om gezien te worden, en zelfs herkend te worden.
De criminaliteit is aan het veranderen. Het wordt helaas harder en gewelddadiger. Overvallen nemen nog steeds toe en we zien ook dat het tegenwoordig niet meer uitmaakt of er veel of weinig te halen valt. Vroeger waren het alleen de tankstations, sigarettenwinkels en juweliers die werden overvallen; tegenwoordig kan het elk soort pand zijn: winkel, bedrijfspand, maar ook het aantal woningovervallen is toegenomen. Steeds meer particulieren wensen daarom ook camera toezicht op- en in de woning.
Op basis van uw wensen en onze expertise verzorgt BHV Borg de juiste ondersteuning voor uw veiligheid door middel van camera systemen en videobewakingsprojecten. Ons productenpakket biedt u ruime keuze in kwaliteit en functionaliteit van de systemen, vaak kortweg CCTV genoemd.

Voor zowel particulier als bedrijf zoeken wij altijd naar de juiste balans tussen kwaliteit en kosten Wij zullen dan ook altijd vooraf uitgebreid kijken naar wat uw specifieke wensen, kansen en risico’s zijn. Belangrijk is de positie van camera’s, maar ook de kijkhoek van de camera’s, en in hoeverre u wilt dat de camera’s in het oog springen. Op basis van al deze gegevens bieden wij een oplossing voor uw situatie. Wij werken met de hoogste kwaliteit apparatuur verkrijgbaar op de markt, indien benodigd of gewenst, en tevens bieden wij zeer scherpe tarieven voor goede kwaliteit op camerasystemen welke wij zelf voor u selecteren en importeren.

Bij een inventarisatie gesprek nemen wij onder andere het type camera’s met u door, en geven u ook een demonstratie van de diverse mogelijkheden en beeldkwaliteiten. Wanneer u ons de opdracht verstrekt plannen wij de installatie op korte termijn in als u wenst. Op alle systemen biedt BHV Borg u de combinatie van topkwaliteit met de beste service, voor een zeer goede prijs. Een installateur bij BHV Borg is opgeleid met een TBV diploma, en beschikt over een verklaring van betrouwbaarheid.

Service & Onderhoud

Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. BHV Borg biedt voor uw specifieke situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw veiligheid op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van de beveiliging en/of verzekering wellicht aangepast dient te worden.