Beoordeling 9.5 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

verzekering

BHV Borg werkt via MSK Groep met een groot aantal verzekeraars samen. Bij elk van hen heeft u de mogelijkheid een particulier pakket te verzekeren waarbij wij al uw gewenste verzekeringen kunnen onderbrengen die ene verzekeraar. Dit biedt u een korting op de premie. Hoe meer verzekeringen, des te groter de korting. Ook is het mogelijk om pakketten samen te stellen van meerdere verzekeraars, maar wel met één aanspreekpunt, en één nota. Wel zo makkelijk, flexibel, en zeer voordelig!

Hieronder een overzicht van verzekeringen die afhankelijk van uw situatie zinvol zijn.

WOONHUIS

Als u in het bezit bent van een eigen woning, die is belast met een hypotheek, zal de hypotheeknemer een woonhuisverzekering verplichten. U mag echter zelf kiezen waar u deze verzekering onderbrengt.

INBOEDEL

De inboedelverzekering dekt inmiddels veel meer dan de risico’s van brand, storm en inbraak, die in het verleden de voornaamste verzekerde gebeurtenissen waren. Nu is bv. ook waterschade verzekerd door lekkages, anders dan van terugstromend rioolwater, en horen ook schroeischades tot de dekking. Geld en geldwaardige papieren zijn meestal zeer beperkt verzekerd.

AANSPRAKELIJKHEID

Met de aansprakelijkheidsverzekering zijn u en uw gezin als particulier verzekerd voor aansprakelijkheid voor materiële schade en letselschade veroorzaakt aan anderen dan uzelf. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen. nu wat uw aansprakelijkheidsverzekering bij ons kost.

RECHTSBIJSTAND

Met MSK Rechtsbijstand kunt u voortaan terecht met uw juridische vragen en problemen. Ervaren juristen staan u bij met persoonlijk advies en vertegenwoordiging in procedures. .

GEZINSONGEVALLEN

De gezinsongevallenverzekering geeft een overeengekomen uitkering bij overlijden en/of invaliditeit en/of arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval. Bij gedeeltelijke invaliditeit volgt ook een gedeeltelijke uitkering.

PERSONENAUTO

Bij het bezit van een personenauto is het verzekeren voor met dit voertuig veroorzaakte schade wettelijk verplicht. Die verplichte verzekering wordt een WA verzekering genoemd, wat staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Daarnaast kunt u diverse risico’s verzekeren voor beschadiging of diefstal van het voertuig zelf.

OLDTIMER

Als uw auto ouder is dan 25 jaar kun je een oldtimerverzekering afsluiten. Meestal wordt deze relatief goedkope verzekering alleen geaccepteerd, als je de klassieke auto uitsluitend recreatief of hobbymatig gebruikt. Verzekeraars stellen daarom vaak de eis dat je een andere auto hebt voor dagelijks gebruik en het aantal kilometers dat je jaarlijks met de klassieke auto mag rijden is gemaximeerd.

CARAVAN

De caravanverzekering dekt behalve schade aan de caravan zelf ook schade aan de daarbij behorende voortent/luifel en de inboedel (excl. reisbagage) door vrijwel alle schadeoorzaken. De verzekering geldt ook als de caravan aan een motorrijtuig is gekoppeld en is bedoeld voor particulier en recreatief gebruikte caravans

MOTORFIETS OF BROMFIETS

Ook bij het bezit van een motorfiets of bromfiets is het verzekeren voor met dit voertuig veroorzaakte schade wettelijk verplicht. Die verplichte verzekering wordt een WA verzekering genoemd, wat staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Daarnaast kunt u diverse risico’s verzekeren voor beschadiging of diefstal van het voertuig zelf.

FIETS

Dat fietsen veel gestolen worden, weten we allemaal. Vooral uiteraard de wat meer kostbare exemplaren. Om het leed bij diefstal wat te verzachten, is een geldelijke vergoeding een goed begin. Ook aan de fiets toegebrachte schade kan onder de dekking worden begrepen.