Beoordeling 9.5 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 

Een inbraak heeft al verregaande gevolgen, maar een brand is verwoestend!
Buiten het feit dat u alles kunt verliezen dat u hebt, is er ook nog het levensgevaar.
Wanneer een brand vroegtijdig gedetecteerd wordt valt de schade soms mee en kan de brand snel geblust worden. Het gebeurt echter helaas maar al te vaak dat het vuur niet te temmen valt en het hele pand in vlammen opgaat.

Om maar niet te spreken van de mensen die door brand om het leven zijn gekomen, niet zelden in hun slaap door verstikking, lang voordat ze de daadwerkelijke brand hadden kunnen detecteren door zijn warmte of het licht van de vlammen.

Gelukkig kunt u op veel manieren de brandveiligheid in uw woning of bedrijf vergroten. U kunt hierbij aan grote maatregelen denken als een brandmeldcentrale, blus installatie of een sprinklersysteem, maar ook kleinere maatregelen kunnen al heel efficiƫnt zijn. Denkt u hierbij aan een blusdeken, een brandladder, kleine blusmiddelen en stand-alone rookmelders, gasmelders of CO2 melders.

Bij brand is voorkomen altijd beter dan genezen. Het is dus van het grootste belang dat er organisatorisch aandacht aan besteed wordt. Dit is te allen tijde de goedkoopste beveiliging. Wanneer iedere gebruiker van uw woning of bedrijf zorgvuldig omgaat met brandgevaarlijke situaties neemt de kans op brand enorm af, en heeft u 80 tot 90% van de beveiliging al geregeld.
Gewoontes zijn echter moeilijk aan- en af te leren, en dan zijn de eerder genoemde oplossingen die BHV Borg u biedt onmisbaar:

Daarnaast bieden wij instructiedagen aan van blusmiddelen in groepsverband. Hoofdzakelijk gericht op bedrijven, maar ook als particulier erg leerzaam.
Ook verzorgt BHV Borg op locatie BHV trainingen. Onze instructeurs zijn landelijke specialisten op het gebied van de diverse BHV oefeningen. Bij ons kunt u terecht voor o.a. BHV cursussen, ontruimingsoefeningen en cursussen kleine blusmiddelen.

Verwacht van BHV Borg geen slaapverwekkende dagen in een theorielokaal. Onze trainingen en cursussen zijn praktijkgericht en worden op pakkende wijze gegeven, in begrijpelijke taal. Uiteraard door gediplomeerde instructeurs gegeven, want kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit. Klik hier voor meer informatie.