Beoordeling 9.5 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BHV Borg Alarmsystemen

Elektronische inbraakbeveiliging aanschaffen is een verstandige keuze. Inbraak is een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee dient te houden. Een alarm werkt preventief, maar ook actief bij een daadwerkelijke inbraakpoging. Vaak zal een inbreker uw woning voorbij gaan, als hij weet dat u een alarmsysteem heeft. Uw alarmsysteem ontneemt de dief namelijk zijn belangrijkste gereedschap: tijd. Wanneer de inbreker een inbraakpoging doet, zal de sirene van het alarmsysteem afgaan, en het systeem stuurt direct een telefonische melding naar de door u gewenste telefoonnummers. Meestal gaat de inbreker er hier al van door. De tijd om op zijn gemak aan de gang te gaan is hem namelijk direct ontnomen. Adequate alarmopvolging is natuurlijk onontbeerlijk om de schade te kunnen beperken.

Hiervoor passen wij geavanceerde inbraakbeveiliging systemen toe. Deze bestaan uit diverse soorten detectie uw pand bewaken tegen ongewenst bezoek. Wanneer er ingebroken wordt, activeert het alarm systeem: De sirene is een zeer storende factor voor de inbreker. Tegelijkertijd wordt er via een telefoon of GSM lijn een melding verzonden. Deze doormelding zorgt ervoor dat u direct zelf kunt handelen, of een medewerker van de meldkamer de met u afgesproken actie kan uitvoeren.

Uiteraard bestaan er in de aanpak van inbraakbeveiliging verschillende manieren van detectie. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het van belang om maatwerk te leveren zodat het inbraaksysteem afgestemd wordt op de werkelijke omstandigheden, rekening houdend met uw wensen.

Voordelen van een BHV Borg alarmsysteem

BHV Borg biedt een productenpakket dat is samengesteld met toonaangevende en gerenommeerde merken voor Inbraakcentrales, detectiemiddelen en signaalgevers: bedrade en draadloze alarmsystemen van de merken Networx, Honeywell Galaxy, Cooper Safety, Jablotron en Visonic. Deze systemen zijn NCP-gecertificeerd en zijn gemakkelijk te bedienen via de afstandsbediening of via een codebedieningspaneel. Wij installeren en programmeren deze volledig, en uw beveiligingssysteem wordt volledig gebruiksklaar opgeleverd. BHV Borg is het adres voor al uw elektronische beveiligingscomponenten. Wij werken samen met wereldwijd een van de grootste distributeurs van beveiligingsproducten vanuit onze twee vestigingen in Zoetermeer en Hellevoetsluis.

Op uw verzoek komt één van onze beveiligingsadviseurs in heel de randstad kosteloos bij u langs om samen met u uw wensen, problemen op het gebied van beveiliging te inventariseren. Wij voeren in vertrouwen een grondige inspectie uit naar de inbraakgevoeligheid en andere risico’s in en om uw pand. Op basis daarvan kunnen wij u een passend advies geven. Hierbij houden wij rekening met de gestelde technische eisen en de eisen van de verzekeraar, als dit aan de orde is.

De installatie van het BHV Borg inbraaksysteem wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden vinden wij het belangrijk om met u in contact te blijven zodat u op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Tot slot volgt er een uitgebreide instructie aan de personen die met het systeem werken. Neem voor meer informatie over onze inbraaksystemen vrijblijvend contact met ons op. 

Overzicht BHV Borg Alarmsystemen

U heeft de keuze uit draadloze of bedrade systemen. Door technologische vernieuwingen zijn draadloze systemen zeer betrouwbaar zijn geworden. De frequentie van 868MHz waarop de signalen uitgezonden worden is praktisch vrij van storingen. Met regelmaat worden testmeldingen verstuurd tussen het systeem en de sensoren. Bij sabotage van sensoren wordt direct een sabotagemelding verstuurd. In veel gevallen is een draadloos systeem dan ook zeker een goede oplossing. Het installatiewerk voor bedrade systemen is vaak een kostbare zaak. Voor bedrijven in de hogere risicoklassen, die NCP klasse 3 nodig hebben voor hun verzekering, is een bedraad systeem de enige mogelijkheid. Wanneer u deze keus als particulier maakt, voldoen de draadloze NCP klasse 2 systemen bijna altijd.

BHV Borg systemen zijn tegenwoordig allen “hybride”: componenten die detecteren kunnen zowel bedraad als draadloos aangesloten worden.

Voor de detectie zijn er diverse soorten sensoren: bewegingsmelders (PIR), magneetcontacten, en bijvoorbeeld glasbreuksensoren. Bewegingsmelders werken op infrarood en/of het radar principe. Ook worden rookmelders en camera’s steeds vaker op het alarmsysteem aangesloten. Bij alle BHV Borg Alarmsystemen is er een tal van instellingen mogelijk, om het systeem op uw wensen af te stemmen. Deze worden door ons voor u ingesteld. Elk systeem heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid tot een gedeeltelijke inschakeling; hiermee kunt u een deel van de sensoren uitschakelen, terwijl de andere actief blijven. Zo kunt u als u ’s nachts thuis bent, zelf gewoon bewegen in een deel van het huis, terwijl de ‘buitenschil’ van uw woning beveiligd is.

Voornamelijk Draadloos?

Visonic Powermaster

Visonic logoDe Powermaster van Visonic is een uitermate betrouwbaar en functioneel systeem met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Nieuw hierin is de volledige tweeweg communicatie, en de extreem hoge beveiliging tegen “Jammen”, het digitaal verstoren van het systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige encryptie en “het constant wisselen van frequentie. Kenmerk is dat de centrale unit een ingebouwde sirene en bedienpaneel heeft. De Powermaster 10 en 30 zijn de nieuwste op de markt, met een stijlvol design, en veel uitbreidingsmogelijkheden. Vanwege de goede betrouwbaarheid en zeer prettige prijs/kwaliteitverhouding werkt BHV Borg graag met Visonic systemen. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk, en zeer duidelijk in de handelingen die van u gevraagd worden. Een klein aantal bedrade zones is mogelijk.

Bedraad én Draadloos; een echte hybride

Jablotron


Jablotron logoDe Jablotron Oasis functioneert op de 868 MHz band en is een alarmsysteem met een zeer breed scala aan uitbreidingsmogelijkheden. Dit systeem heeft de nieuwste technologische snufjes ingebouwd. Het codebedienpaneel en de sirene zijn los van de centrale unit. De Oasis heeft de meeste uitbreidingsmogelijkheden van alle systemen, zoals een PIR met ingebouwde fotocamera, mini detectoren, en een raamcontact dat in Europrofielramen kan worden ingebouwd.

 

 

Voornamelijk Bedraad / hoge risicoklassen?

NetworX

NetworX logoEen uiterst professioneel en betrouwbaar systeem. Zo wordt de werking van elke detector continu gecontroleerd. Elke poging tot storen wordt gemeld als sabotage. Het is niet voor niets dat het NetworX systeem gecertificeerd is (nr.IJL00801-CCS).

Bediening van uw NetworX is gemakkelijk met de handige en compacte afstandsbediening. Hiermee kunt u vrijwel alle functies van het alarmsysteem aansturen. Twee extra functie toetsen zijn te gebruiken voor het openen van hek of de garage deur, of voor het schakelen van het buitenlicht bijvoorbeeld.

De bijzonder populaire inbraakbeveiligingscentrale lijn van NetworX is sinds kort uitgebreid met het wereldwijd gestandaardiseerde KNX protocol via de nieuwe NX-KNX Gateway. De combinatie NetworX en KNX biedt de gebruiker nu ongekende mogelijkheden. Of het nu om een eengezinswoning of een kantorencomplex gaat, de vraag naar comfort en flexibiliteit voor het beheer van verlichting, verwarming, zonwering, watercontrole, energiemeting, etc. neemt toe. Gelijktijdig wordt het efficiënter gebruik van energie voor de gebruiker steeds belangrijker. Meer comfort en veiligheid gekoppeld aan een lager energieverbruik kan gerealiseerd worden met een intelligente koppeling tussen het NetworX inbraakbeveiligingssysteem en de overige KNX besturings- en controlesystemen.

Een overzicht van de systemen met bijbehorende prijzen vindt u in onze web shop.

Op alle systemen biedt BHV Borg biedt u de combinatie van topkwaliteit met de beste service, voor een zeer goede prijs. Een alarminstallateur bij BHV Borg is opgeleid met een TBV diploma, en beschikt over een verklaring van betrouwbaarheid.

Service & Onderhoud

Uw veiligheid is natuurlijk geen momentopname. BHV Borg biedt voor uw specifieke situatie een op maat gemaakt voorstel voor het jaarlijkse onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om uw veiligheid op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van de beveiliging en/of verzekering wellicht aangepast dient te worden.